ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε ότι με αφορμή τα τελευταία σχόλια τα οποία έχουν λάβει χώρα στο διαδίκτυο και κάποιοι επιτήδειοι- καιροσκόποι  άδραξαν της ευκαιρίας να κατηγορήσουν- σπιλώσουν το όνομα και την αξιοπρέπεια της Εταιρείας μας   δηλώνουμε τα εξής:

 

Η Wilfred’s Shield Security από την έναρξη των εργασιών της και παρ’ όλες τις δύσκολες οικονομικές – φορολογικές συνθήκες που επικρατούν στον Ελλαδικό χώρο, ανέπτυξε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα, χωρίς να αδράξει την ευκαιρία, όπως έκαναν άλλες πολλές «αξιόπιστες» εταιρείες, οι οποίες μετέφεραν τη έδρα τους στο εξωτερικό με υποκαταστήματα στην Ελλάδα, γλιτώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυξημένη φορολογία και δημιουργώντας χρηματικά αποθέματα σε λογαριασμούς του εξωτερικού εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και των εργαζομένων τους. Το αξιοπερίεργο είναι πως κάποιες από αυτές τις εταιρείες έχουν άποψη και θράσος ώστε να λογοκρίνουν με ψευδείς ισχυρισμούς αμιγώς ελληνικές εταιρείες.
Η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας μας τα τελευταία έτη, έχει αναγκάσει ορισμένες τυχοδιωκτικές εταιρείες, οι οποίες κρύβονται πίσω από σελίδες του διαδικτύου και εμπαίζουν απλήρωτους εργαζομένους- και οι ανώνυμοι διαχειριστές των σελίδων αυτών κατακρίνουν σύμφωνα με οδηγίες που λαμβάνουν διάφορες υγιείς εταιρείες που υπάρχουν στον χώρο όπως η δική μας-, έχουν άποψη για τα πάντα εκτός από τις εταιρείες που εκπροσωπούν οι οποίες αφήνουν απλήρωτο- ανασφάλιστο προσωπικό για αρκετούς μήνες. Καλούμε τις σελίδες αυτές, να μας αναφέρουν από πού λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες και κατά πόσο διασταυρώνονται προτού αναρτηθούν στο διαδίκτυο. Τους ενημερώνουμε, ότι σε περίπτωση που δεν ανακαλέσουν εγγράφως ανυπόστατα δημοσιεύματα ή καταθέσεις δήθεν φυλάκων που ανήκουν στο δυναμικό μας, τότε θα προσφύγουμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού και Οικονομικού Εγκλήματος.
Επειδή η εταιρεία μας, λόγω του πελατολογίου της, δραστηριοποιείται πανελλαδικώς, έχει επιλέξει εγκεκριμένους συνεργάτες σε όλη την επικράτεια ώστε να μας βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Σε όλες αυτές τις συνεργαζόμενες εταιρείες, επειδή σεβόμαστε τους εργαζομένους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα έργα μας, προχωρούμε στην εξόφληση των τιμολογίων τους νωρίτερα από τις συμφωνημένες ημερομηνίες πληρωμής και σε κάποιους από αυτούς, οι οποίοι είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, προχωρούμε και σε άμεση καταβολή, ώστε να βοηθήσουμε να καταβάλλονται άμεσα τα δεδουλευμένα στους υπαλλήλους τους. Όλες αυτές οι συνεργασίες διέπονται από συμβάσεις οι οποίες έχουν νομίμως και εμπροθέσμως κατατεθεί στην Εφορία.
Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στην οδό Φιλικών & Δεληγιώργη 1, 4ος ΟΡΟΦΟΣ, στο Περιστέρι. Σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία ή πόλη ή όροφο δεν δραστηριοποιείται η Wilfred’s Shield Security, αλλά ενδέχεται κάθε φορά, να υπάρχουν εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
Το προσωπικό των συνεργατών μας, σαφώς γνωρίζει την εταιρεία για την οποία εργάζεται και είναι αδιανόητο, αν κάποιοι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι σε άλλη εταιρεία υπογράφουν συμβάσεις και σε άλλη ανήκουν.
Η Wilfred’s Shield Security δηλώνει ότι όλο το προσωπικό της έχει εξοφληθεί για τον μήνα Νοέμβριο 2017 και σήμερα 18.12.2017 έχει ήδη προχωρήσει, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, στην εξόφληση του Δώρου Χριστουγέννων των εργαζομένων της.
Καλούμε όλους τους λασπολόγους να ενημερώσουν δημόσια, εάν εκείνοι έχουν προχωρήσει στην εξόφληση μισθοδοσίας του μηνός Νοεμβρίου 2017 ή στην καταληκτική ημερομηνία του Δώρου Χριστουγέννων καταβάλουν στους εργαζομένους τους τα δώρα, αφήνοντας απλήρωτα δεδουλευμένα περασμένων μηνών.
Η εταιρεία μας δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με οποιαδήποτε μη συνεργαζόμενη εταιρεία και δεν κατανοεί την λασπολογία την οποία δέχεται κατά καιρούς στο διαδίκτυο, από συγκεκριμένες σελίδες, που εμφανίζονται ως δήθεν υπέρμαχοι των εργαζομένων.
Καλούμε όλους τους εργαζομένους του κλάδου μας, να ενημερώνονται για τα θέματα ασφαλείας από σελίδες οι οποίες έχουν όνομα και επώνυμο διαχειριστή και είναι έγκριτες.
Επίσης, καλούμε όλους τους εργαζομένους οι οποίοι μένουν απλήρωτοι, πέραν των συμφωνημένων και στα πλαίσια της νομιμότητας ημερών πληρωμής τους, να αποχωρήσουν από τις συγκεκριμένες εταιρείες και να απευθυνθούν τόσο στα ΣΕΠΕ της περιοχής τους, όσο και σε άλλες σοβαρές εταιρείες, που υπάρχουν αρκετές στον χώρο μας, οι οποίες σέβονται τον κόπο των εργαζομένων και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ώστε να φέρουν εις πέρας τα καθήκοντά τους.
Η εταιρεία μας θα καλέσει όλες τις εταιρείες που έχουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα σε ισχύ και δεν έχουν δεχθεί απανωτά πρόστιμα από ελέγχους, να βγουν με ονοματεπώνυμο και να το δηλώσουν ώστε να αποβάλλουμε σιγά σιγά τους τυχοδιώκτες από τον κλάδο μας.
Καλούμε επίσης, όλους τους εργαζομένους των συνεργατών μας, εάν υπάρχουν, ανά την Ελλάδα, στους οποίους δεν καταβάλλονται τα δεδουλευμένα τους, να μην διστάσουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, ώστε να βοηθήσουμε στον άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Και με την σειρά μας και εμείς να αξιολογήσουμε ανάλογα τον συνεργάτη μας.
Από εδώ και στο εξής, όποιος δεν έχει αποδεικτικά έγγραφα- στοιχεία εις βάρος μας και χρησιμοποιεί διάφορα παιδικά τεχνάσματα, που είναι κάτω από την νοημοσύνη του μέσου ανθρώπου, για να σπιλώσει το όνομα και το κύρος της εταιρείας μας, θα λογοδοτεί άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Δεν φοβόμαστε κανέναν λασπολόγο, κακοπροαίρετο, ανήθικο Επιχειρηματία ή Υπάλληλο, ο οποίος προσπαθεί να ωφεληθεί με το να διαβάλει ή να δυσφημίζει την εταιρεία μας.
Είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε έλεγχο μας ζητηθεί από οποιοδήποτε Δημόσιο Φορέα γεγονός το οποίο μόνο απειλή δεν συνιστά για εμάς.
Όπλο μας στην προσπάθειά μας αυτή είναι οι εργαζόμενοί μας και οι συνεργάτες μας.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλες τις εργοδοσίες των εταιρειών security ότι η βιτρίνα μας είναι οι υπάλληλοι μας.

Με εκτίμηση

Wilfred’s Shield Security

Read 5029 times